Shanghai Langqin Global Equestrian Championship Art Exhibition blev lanceret for at søge kunst- og sportsinnovationsintegration

Fra 3. maj til 5. maj starter Shanghai Langqin Global Equestrian Championship i det nyligt afsluttede Shanghai Jiushi International Equestrian Center.I begyndelsen af ​​spillet blev en anden visuel fest om heste først iscenesat.
Den 22. april blev lanceringsceremonien i 2024 Shanghai Langqin Global Equestrian Championship Art Exhibition afholdt i Citic Plaza, Jing’an District, for at præsentere skønheden i kunst og sport for borgerne.
Rytterkombinationskunst, der viser unik charme
Equestrian Movement har ikke kun hård konfrontation og vidunderlig konkurrence, men også fuld af elegance og skønhed.Denne kunstudstilling har realiseret integrationen af ​​ridning og skønheden ved at male kunst.
“Ud over at vise fotos af tidligere begivenheder er der også malerier malet af den hest, der er malet af Xu Beihong, en mester i kinesisk maleri. Hans malerier er velkendte over hele verden med deres unikke kunstneriske stil og dybe kulturarv.” Shanghai Jiushi Sports Competition Operation Management Co., Ltd. Huang Ming, sekretær for partifilialen og general manager Huang Ming.
“Samarbejdet mellem Global Equestrian Championship og Xu Beihong Art Museum vil give dig en unik oplevelse af kunst.”
Ved at vise mesterværkerne til Mr. Xu Beihong præsenterer kunstudstillingen skønheden i Cross -Border Sports and Art.Det er underforstået, at ud over at maleudstillinger, vil der blive udført flere typer aktiviteter i fremtiden.
Fotograferingskunstsalonforelæsninger, ridningstemaaktiviteter, der er i … En farverig måde vil skabe en stærk atmosfære af begivenheden.
Begivenheden nærmer sig, og varmen opvarmer gradvist
Shanghai Langqin Global Equestrian Championship er det højeste niveau fem -stjernede ridningsløb under den internationale rideforbund.
Ud over at give vidunderlige konkurrencedygtige forestillinger, har begivenheden altid været forpligtet til at fremme udviklingen af ​​den indenlandske rytterbevægelse og kulturel popularisering med dens omfattende indflydelse.
På tiårsdagen for denne begivenhed håber 2024 Shanghai Langqin Global Equestrian Championship også, at det gennem kunstudstillinger vil mere intuitiv og følelsesladet konkurrenceevne og elegance i ridens bevægelse foran flere mennesker.
“Vi ser frem til at tiltrække flere entusiaster i cirklen og uden for cirklen, lad alle føle sin unikke charme og værdsætte den farverige kulturelle atmosfære, der blev bragt til byen i Shanghai.”
På nuværende tidspunkt kan publikumsvenner i det varme billettsalg af begivenheden downloade den officielle billetkanal til lange sports -sportsapps eller logge ind på “Jiucai Sports App” WeChat og Alipay Applets for at købe online.
Suring News Reporter Pu Yilei
(Denne artikel kommer fra bølgende nyheder, skal du downloade appen “Surging News” for mere original information)
Rapport/feedback