Hvis du støder på de følgende 18 slags ydeevne, betyder det, at du skal træne

Men hvis du slet ikke træner, hvad vil der ske i din krop?
1. Dårlig hud
Træning giver blod mulighed for at flyde, og hudceller kan opnå de krævede næringsstoffer på grund af god blodcirkulation.Så hvis celler ikke kan få disse stoffer, det vil sige, at du træner for at fremme blodgennemstrømningen.Så kan du se flere acne og rynker på dit ansigt.
To, kløende
Hvis din krop ikke er tilladt, vil dit kropssystem blive brugt til en lav -aktiv livsstil.Så hvis man antager, at der er venner om at gå eller cykle, vil en så stor mængde aktivitet forårsage kaoset i blodcirkulationen.Blod oversvømmer til dine muskler og hud, så nerverne der kløer på grund af øget tryk.
For det tredje, kortvarighed af vejrtrækning
Hvis du ikke udøver nogen øvelse, der overstiger mængden af ​​daglige aktiviteter, vil det gøre dig åndeløs.Tag et lille afsnit af trapper, jagtbus og endda rydde op i huset, får dig til at hvile for at trække vejret.
Fjerde, ingen knitrende
Hvis du sidder hele dagen, skal du ikke forvente, at det er fuld af energi og vitalitet.Dette er tæt knyttet til blodoverførsel i blodkar, og motion kan fremme blodcirkulation.Du har forstået cellernes rolle i kroppen, ikke kun musklerne.Uden regelmæssige aktiviteter er hele dit kropssystem som en pause, og din vitalitetsværdi falder kraftigt.
5. Insomnia
Hvis du ikke spiser meget energi hele dagen, er det vanskeligt for din krop at komme ind i dvaletilstand.Selv hvis du føler træthed og doven hele dagen, betyder det ikke, at når du går i seng, vil du straks ønske at sove.Træning kan forbruge din energi.Så når det er tid til at sove, er kroppen meget ivrig efter at tage en god hvile.
6. Ønske om sukker
Der er mange konsekvenser af manglende træning.Den negative indvirkning nu er forårsaget af listeløshed.Din krop er ivrig efter at tage sukkerpunkter som en hurtig brændstofkilde for at øge ånden.Problemet er, at når du har udfyldt junkfood og koffein, vil du snart være døsig.Dette betyder, at når du tager mere sukker, ønsker din krop mere for at opretholde en åndelig tilstand.
Syv, sløret bevidsthed
Hvis hjernen ikke får nok ilt, fordi blodcirkulationen er dårlig, og den kardiopulmonale evne er svag, vil det ikke være på sit højeste. og studereDu plejede at gå ind i lokalet, men glemte hvad jeg skulle gøre?Dette er tilfældet.
Otte, svimmelhed
Når manglen på regelmæssig træning svinger blodtrykket.Så hvis du er bøjet over, når dit blodtryk er lavt, skal du hente tingene og stå op, og du vil føle dig svimmel med det samme.Hvis dit blodtryk er for højt, kan du ofte have problemer som hovedpine, arytmi og endda syn.
Ni, let at blive syg
Bedre søvn, sund kost og alt, der er skabt af livlige livsstiler, hjælper med at forbedre immuniteten.Hvis dit liv er doven, vil forringelsen af ​​immunsystemet gøre dig til forkølelse eller mere forfærdelig influenza.Du er nødt til at holde din krops forsvarssystem i en god tilstand for at beskytte dig selv og holde dig væk fra de forfærdelige bakterier og infektioner i verden.
Ti, muskelsvaghed
Hvis dine muskler mangler træning, kan de ikke øve styrke.Dette er hvad der skete.Hvis du ikke træner, kan du være vanskelig at adoptere indkøbsposen i huset.Selv hvis du bare står i lang tid, vil du være udmattet.
Elleve, skade
Muskelens styrke er normalt repræsentanten for at forbedre følelsen af ​​balance og gøre tanken mere klar.Antag, at du nævnte disse indkøbsposer, men har endelig skadet din ryg på grund af belastningen ud over muskler.
Tolv, kroppen er stiv
Når du træner dine muskler, kan du ikke kun øve styrke, men også forbedre fleksibiliteten.Hvis udvidelsen af ​​træning mangler, vil muskelsmerter og ledstivhed forekomme.
Tretten, dårlig holdning
Du kan forbinde dine muskler til at løfte håndvægte og vise muskler som Annos Schwarzenegger.Men de har stadig vigtigere funktioner.
Fjorten, fordøjelsesproblemer
Hvis fedtmaven ikke kan få nok ilt, og fordi han er ivrig efter at spise en flok junkfood osv., Forvent ikke, at de fungerer normalt.Fordi din krop er i en tilstand af pause, vil metabolismen også bremse, og derefter vil fordøjelsesproblemer forekomme, såsom unormal fordøjelse, såsom gastrisk syre omvendt og flatulens.
Femten, knogleproblem
Sport kan også gøre knogler stærkere.Strømtræning, løb, jogging og andre bevægelser vil lægge pres på knogler.Din krop vil tage knogler som et svar.Hvis knoglerne ikke gør det, bliver den mere løs og skrøbelig, hvilket betyder, at risikoen for brud øges og knogletab, og knogletab er særlig farlig.For når du ser symptomerne, er det normalt for sent.
16. Psykologiske sundhedsspørgsmål
Din hjerne har et lykkeligt hormon.Øvelse kan også fremme denne form for behagelig materialeproduktion, og fænomenet depression, angst og følelsesmæssighed uden træning kan forekomme eller forværres.
Sytten, manglende selvtillid
Kort sagt, når din krop ikke er god, for overvægtig, er kropsholdning ikke god osv. Det er på grund af disse konsekvenser, der ikke træner, hvilket forårsager selvtillid og selvtillid.Så efter at du ikke ønsker at deltage i sociale aktiviteter, er det værre og værre som snebold.
Atten, vægtøgning
Hvis din vitalitetsværdi er meget lav, betyder det også, at stofskiftet vil bremse.Du er ivrig efter at spise junkfood uden træning, forbruge overskydende kalorier.Calculosis er øget fedt og naturligt forøget.
Derfor er passende øvelse meget nødvendig.
Rapport/feedback