Hvad tror du i livet er mode og en kjole?

Hvad tror du i livet er mode og en kjole?
Mode er ikke et brand -navneakkumulering, og det er heller ikke ekstravagante penge, og det er heller ikke tempoet med at forfølge tendensen.Mode er en livsholdning, en unik vision og smag og vægten på livets detaljer og tekstur.Når du har din egen unikke stil, er du god til at bruge tendensen til at tilføje farve til dig selv, dette er din mode.
Stil er ikke afhængig af, at mærkenavne skal hældes op
Mærket har en brandstil, og alle har stilen til alle.Måske er nogle mærker specielt optaget med dig, men det er på ingen måde en række berømte mærker, der er stablet på kroppen, der viser et flere logo er legemliggørelsen af ​​mode.Årsagen til, at mærket er værd at forfølge, er, at mærket ofte har styrken af ​​høj standardvision, og de, der kan mestre mode, skal gøre mærket af deres egen smag, ikke for at gøre sig selv til et display.
Brug penge på klingen
Penge er ikke let.Der er ikke mange ting i Mugui, der investerer i et par ting, der er værd at købe, og fordelene opnåede mere end at købe en masse billige varer på kort sigt.
Lære at blande og matche
Kvinder med deres egen stil og æstetiske smag ved normalt, hvad de vil, og hvad de er egnede til, og viser ofte deres charme gennem omhyggeligt udvalgte tøj.Uanset om det er dyre eller billigt, kan du realisere den skønhed, du ønsker ved at blande og matche, og dette kommer fra forfølgelsen af ​​skønhed og selvtillid i smag og stil.
Investering: tegnebog, se, pendlepose
Disse tre varer købes normalt af kvinders vilje til at bruge højere budgetter, og deres kvalitet og enhedspris har en høj sammenhæng. .
Aldrig sulten shopping
Du må ikke gå til supermarkedet, når du er sulten, og du ikke handler, når du handler, for hvad du vil nu er ikke det, du virkelig vil købe, måske er du fristende, måske vil du bare løse Blomsten i underbevidstheden af ​​pengene.På dette tidspunkt bør vi holde os væk fra shoppingwebsteder og fysiske butikker, organisere garderobeskabe eller bevægelser, overføre deres opmærksomhed eller berolige indkøbslisten.
Kan lægge gamle tøj ud af forskellige stilarter
Kvinder, der ved, hvordan man forbruger, vil ikke let opgive de ting, hun har valgt omhyggeligt. iført.
Master tendensen, men følg ikke nødvendigvis tendensen
Tendensen ændrer sig hurtigt, og det er umuligt at passe dig for evigt.
Chang Zhengmao har set mange mennesker, men vil tale om en skønhed, jeg kender.
Ved første øjekast var det helt fantastisk!Kort hår, klare øjne, slank figur og chic.Tre øjeblikke følte jeg, at jeg så en klodset grim ænder.
I det øjeblik var hun så moderigtigt i mine øjne.Selvom jeg ikke kan huske, hvilke modeartikler, hvilke poser hun har på sig, og om hun har en makeup.Intet indtryk overhovedet …
Det siges, at hun altid har haft kort hår og har været seksuelt klaget med mig.
Naturligvis nægtede han, så der var ingen følgende …
Jeg har set hende, efter at hun blev gift og fik børn.Kogt brun kastanje langt hår, bueøreringe, smukke tørklæder.Det er en blid skønhed, der går på gaden.
Sikker nok, fordi Mr. kan lide …
Du beder mig om at være moderigtig, ikke særlig klar.Men hvis du fortsætter med at gøre dig selv, altid chic …
Det er lækkert og interessant, der er alle her, der er ikke tid til at forklare, husk at være opmærksom på den du ouqiang baijia -konto
Rapport/feedback