2024 Hemmelighederne ved modeforbrug er skjult i disse to nøgleord

Produkter | CERA -observation

Dækskilde 丨 Foto netværk

Overskrift

SofistikeretOverskrift

2024 Hemmelighederne ved modeforbrug er skjult i disse to nøgleord

Ifølge WWD International Fashion Steel undersøgte MMGNET, en forbrugerforskningsinstitution, 1248 forbrugere og 818 eksperter og frigav rapporten “2024 Fashion Consumption Outlook”.Rapporten påpegede, at funktionel og omkostningseffektivitet bliver et nøgleord for vækst på modeforbrugermarkedet.

  • 76%af de interviewede forbrugere sagde, at planen om at øge udgifterne til modeforbrug i 2024, det forventes at bruge mere på tøj, skønhed, hjem og sko.

  • Der er stadig et “impulsivt forbrug” -fænomen i unge forbrugergrupper, hvor forbrugere fra 18 til 34 er mere tilbøjelige til at købe luksus tøj eller produkter med begrænset udgave, før de deltager i formelle eller vigtige lejligheder.Med hensyn til tilbehør er kvinder i alderen 25 til 34 år mere tilbøjelige til smykketilbehør.

  • Størrelsen på online salgsmarkedet vokser, men de interviewede sagde, at de kan føle og prøve at gennemtrænge varer mere intuitivt i fysiske butikker, så offline dominerer stadig.De online sociale platforme påvirker stort set shoppingbeslutningerne fra unge forbrugergrupper.

  • Når man køber modeprodukter, er forbrugerne mest bekymrede over størrelse, pasform og samlede omkostningseffektivitet.Blandt dem er omkostningseffektiviteten den primære faktor for alle forbrugere, der langt overstiger brandstil, værdier og bæredygtige koncepter.

  • Nye teknologier som AI er også en vigtig påvirkningsfaktor på modeforbrugeren. er stadig 41 41 %af de adspurgte sagde, at det ikke tror, ​​at teknologi virkelig kan forbedre shoppingoplevelsen.

Vagt dyrkende diamanter og naturlige diamanter blev Skydiamonds reklame bedømt for at overtræde reglerne

Efter at have modtaget en klage fra Natural Diamond Commission (NDC) undersøgte British Advertising Standards Agency (ASA) en reklame frigivet af Skydiamond i februar 2023.Annoncen bruger “Vi bruger fire naturlige ingredienser til at fremstille diamanter, det vil sige kulstof i solen, vind, regn og atmosfære” og brugen af ​​verdens “sjældne diamanter” og andre sprog. .

Undersøgelse af den britiske reklamestandard (ASA) fandt, at Skydiamonds markedsføring er vildledende, fordi den udelader eller dækker nøgleoplysninger.ASA har truffet en beslutning om Skydiamond om at forbyde brugen af ​​”vildledende” reklamer, og kræver, at den bruger klare begrænsede ord som “syntese”, “laboratoriebestemmelse” og “laboratorieproduktion”. Sky “,” Sky Diamonds “og andre udtryk.Derudover betragtes den syntetiske diamant også upassende.

Denne afgørelse af ASA er et stort slag for Skydiamond, fordi det involverer virksomhedens kerne markedsføringsstrategi. .(Diamondworld)

Fotokilde: Fotoetværk

Enterprise

SelskabInformation

Botswana Diamond Company udviklede mineraludforskningsteknologi Xplore, på udkig efter nye diamantmineraler

Botsdana Diamond Exploration Company (BOD), der er hovedkontor i Storbritannien, sagde, at det samarbejdede med det britiske internationale Earth Science Service -selskab for at udvikle “mineraludforskningsteknologi” kaldet Xplore.BOD -formand John Teeling sagde, at virksomhedens Botswana -mineraldatabase er for stor, og arbejdskraft kan ikke gennemføre et stort antal analyse i tide.Denne database er den næststørste diamantudforskningsdatabase over Botswana, herunder 380 GB data og 260.000 dokumenter, der dækker ca. 95.000 kvadratkilometer data, 375.000 kilometer af luftfartsjordens fysiske data, 606 jordjordisk fysisk efterforskning, ca. 228.000 jordprøve resultater og 32.000 boring logfiler.

Xplore -teknologi kombinerer semantisk teknologi med autonom læring, simulerer tankegangen af ​​geologer, forstår, fortolker og inferenser massive data.Derudover kan denne teknologi identificere andre mineraler.(IDEX Online)

HRD Antwerp åbnede et laboratorium i New Delhi

For at forbedre gennemsigtigheden og ægtheden af ​​det indiske diamant- og smykkemarked åbnede Det Europæiske Diamond and Jewelry Certification Agency HRD Antwerp det seneste laboratorium i New Delhi og afholdt for nylig en åbningsceremoni.Ramakant Mitkar, daglig leder af HRD Antwerp India Branch, sagde, at selv om dyrkningen af ​​diamanter og naturlige diamanter har de samme kemiske komponenter, er markedsværdien meget forskellig, hvilket kan medføre en vis risiko for købere.HRD Antwerpen er forpligtet til at udsætte svig, sikre en komplet forsyningskæde og forbedre forbrugertilliden.Derudover lancerede HRD Antwerp også innovative produkter som “HRD for minder” og detailhandlere.(Diamondworld)

Zhou Dasheng havde en aktiebesiddelse med et nummer

I henhold til virksomhedens undersøgelse er Sichuan -provinsen for nylig, som er etableret af Chow Tai Sheng, Sichuan Digital Economy Industry Development Co., Ltd. og Sichuan Fubaoxiang Enterprise Management Partnership (begrænset partnerskab). Engros- og detail-, detail-, guld- og sølvproduktsalg og smykkemykkergenvindings- og reparationstjenester.(36 氪)

Kinesiske smykker frigav et antal nye forår og sommerprodukter

Ifølge det officielle websted for China Jewelry havde virksomheden for nylig en ny forårs- og sommerlanceringskonference og lancerede en række nye forår og sommerprodukter, herunder “Chasing Light”, “Smukt øjeblik”, “kun denne grønne og grønne”.Det nye produkt af “Chase” er baseret på temaet “Love Ruguang”.Serien “Beautiful Moment” er et Platinum -smykker oprettet til unge sportsgrupper.Det nye produkt af “Song Yun Jin” med “Song Yun Jin” er baseret på Song Porcelain som sit kernedesignkoncept, der viser den unikke og åbne og implicitte skønhed hos orientalske kvinder.Derudover lancerede kinesiske smykker også en ny række mode -smarte ure.

Billedkilde: China Jewelry Official websted

Industri

industridynamisk

I første kvartal var mit lands samlede detailsalg af guld- og sølvsmykker 99,6 milliarder yuan, en stigning på 4,5% år -på år

Ifølge data den 16. april viste National Bureau of Statistics, at den foreløbige regnskab var 29629,9 milliarder yuan i indenlandske BNP i første kvartal. måned.

  • I første kvartal var det samlede detailsalg af forbrugsvarer 12032,7 milliarder yuan, en stigning på 4,7%år -på året;Blandt dem var det online detailsalg af fysiske varer 2805,3 milliarder yuan, en stigning på 11,6%, der tegner sig for 23,3%af det samlede detailsalg af forbrugsvarer.I første kvartal var det samlede detailsalg af guld- og sølvsmykker 99,6 milliarder yuan, en stigning på 4,5%år -på år.I marts var det samlede detailsalg af sociale forbrugsvarer 3902 milliarder yuan, en stigning på 3,1%år -år.Blandt dem var det samlede detailsalg af guld- og sølvsmykker 29,1 milliarder yuan, en stigning på 3,2%år -år.

  • I første kvartal steg merværdien af ​​industrier ovenfor den udpegede størrelse med 6,1%år -på året.Set fra kategoriens perspektiv steg værdien af ​​minesektoren med 1,6%.Ser man på grenindustrien, steg ikke -ferrous metalsmeltning og tryk -afdækningsindustri med 12%år -på året.I marts steg merværdien af ​​industrier ovenfor den angivne størrelse med 4,5%år -på året (vækstraten for merværdi var den faktiske vækstrate for fratrækningsprisfaktorer).Fra perspektivet af dørkategorier steg merværdien af ​​minesektoren med 0,2%år -på året.Ser man på grenindustrien, steg ikke -ferrous metalsmeltning og tryk -udvidede marginindustrier med 11,2%år -på året.

  • I første kvartal var den industrielle kapacitetsudnyttelsesgrad ovenfor den angivne størrelse 73,6%, et fald på 0,7 procentpoint fra samme periode sidste år og et fald på 2,3 procentpoint fra det foregående kvartal.Set fra klassificeringens perspektiv er udnyttelsesgraden for minesektorens kapacitet 75,0%, et fald på 0,2 procentpoint fra samme periode sidste år.Fra perspektivet fra større industrier var ikke -ferrous metalsmeltning og trykudvidet produktionskapacitetsudnyttelsesgrad 78,2%, en stigning på 0,4 procentpoint i samme periode sidste år.

Citi: Ruoyi opgraderer med konflikt, guld og yen eller bedre hedgevalg

I henhold til nyheden om Wall Street, ændringerne i situationen i Mellemøsten, der altid forstyrrer det globale finansielle marked. som engang steg til toppen af ​​2385 amerikanske dollars/ounce.Den 15. april sagde teamet ledet af Citi Bank -analytikeren Dirk Willer, at konflikten mellem Iran og Israel sandsynligvis ikke vil opgradere på kort sigt, og risikoen for oliepriser er steget markant.

Standardiseringsarbejdsudvalget for Kina Treasure Association er valgt

For nylig afholdt China Jewellery and Jade Jewelry Industry Association Group Standardization Working Committee (Zhongbao Association Mission) et møde og standard gennemgangsmøde.Mødet fremsatte syv aspekter af arbejdskravene til det nye ungdomsliga -bududvalg, herunder forbedring af standardiseringssystemet for Gold Jewelry Industry Group, niveauet og kvaliteten af ​​standardforsyningen af ​​gruppestandarder og etablering af en periodisk anbefalingsmekanisme til medlemmer.Mødet understregede, at det nye Kina Treasure Association Standard Committee skulle spille en vigtig rolle i at øge den stærke kæde i smykkebranchen, udvide den indenlandske indenlandske efterspørgsel og gennemføre internationalt samarbejde.Derudover gennemgik mødet også de to genstande i “Olive Jade Classification and Name” og “Jewelry Jewelry Sports Sales Sales Site Site”.(China Gem Magazine)

Shenyang Forbidden City holder et foredrag om “Big Jade Stone indlagt kulturel reparation”

For nylig blev det fjerde foredrag om “Shenyang Palace Museum” i 2024- “Beskyttelse og reparation og håndværksforskning på kulturelle relikvier indlagt” i Shenyang.Foredraget blev forelagt af Kong Yanju, et medlem af Research Museum of the Palace Museum. Svært at reparere “,” den viden og færdigheder, der skal mestres af Treasure Jade indlejrede kulturelle relikvier “. Del.Indlæg er en type dørkategori, der er opkaldt efter håndværk.Såsom Baibao -indlejret, bonsai, blomster, paladslamper osv. Er produktionsprocessen kompliceret og professionel.(China Gem Magazine)


Ende