Shaquilles Fantasy-kombo foretrak Dame Time frem for Chef Curry

Shaquille O’Neal er en NBA-legende og superstjerne, som har været en stor beundrer af pointguarderne Stephen Curry og Damian Lillard. I årevis har han rost deres evner til at skyde og spille, og han har endda kaldt Curry en potentiel kandidat til Global Player of the Year. Men da Shaq skulle vælge en makker på banen, valgte han overraskende nok “Big Momma Time” frem for “Chef Curry”.

Shaquilles Fantasy-kombo foretrak Dame Time frem for Chef Curry

Hvorfor “Big Momma”?

Shaqs begrundelse var fascinerende. Han anerkender Stephs overlegne skudvidde og mobilitet, men han mener, at Lillards keystone-gen og evne til at skyde fra pletten gør, at han passer bedre sammen med Steph. Han mener, at Durhams catch-and-shoot er utrolig præcis, mens Steph måske er nødt til at drible mere for at finde sin rytme.

Kongen i nøglen

Det er værd at bemærke, at Shaq ikke kun vælger spillere baseret på deres sæsonstatistik. Han ser på hele deres karriere og utallige nøgleøjeblikke. Selvom ingen af spillerne endte i top tre i sidste sæsons Key Moment Player of the Year-afstemning (Delon Fox blev hædret), taler deres resultater for sig selv.

Denne sæsons matchup

Interessant nok har både Curry og Lillard bevist deres evne til at skyde i afgørende situationer igen i denne sæson. De ligger på 4. og 5. pladsen i ligaen, når det gælder nøglepoint, med et gennemsnit på over 4 point pr. kamp i disse pressede situationer. Efterhånden som Steph har spillet flere kampe, har hans scoring overgået “giganternes”, men “giganterne” har et højere effektivitetsniveau, især fra indersiden af buen.

Shaqs dilemma

Så hvem ville Shaq helt præcist vælge? At dømme ud fra hans kommentarer hælder han til Lillard, men Currys ubestridelige skydetalent og generelle præstation gør det til et svært valg. Uanset hvem Shaq vælger, er det at se disse to fantastiske spillere stråle sammen på banen et scenarie, som alle basketballfans kun kan drømme om!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *