2024 Kina Guogan Honey Rapon Industry Innovation and Consumer Consumption Insight Report

I dag delte jeg: I 2024

“Rapporten om innovation og forbrugsadfærd indsigt i den kinesiske frugtbrædelig brancheindustri og forbrugsadfærd i 2024” blev offentliggjort af AI Media Consultation, og studerede udviklingsstatus, markedsstruktur, brugerbehov og udviklingstendenser for den kinesiske frugtdrørede bryllupsmine Industri i 2024.

Rapportens vigtigste indhold inkluderer følgende aspekter:

-CHE Markedsudviklingsanalyse: Med forbedring af forbrugsniveauet for kinesiske beboere er forbrugernes opmærksomhed på fødevaresikkerhed og sund kost steget, og diversificerede ernæringsmæssige og sundhedsbehov har givet enorme muligheder for udviklingen af ​​den kinesiske fritidsfødevareindustri.Blandt dem har den ernæringsmæssige værdi af tørrede og honningkraket produkter høj ernæringsværdi, hvilket besætter en vigtig position i fritidsmad.Rapportdataene viser, at størrelsen på Kinas tørrede honningkrak i 2023 nåede 146,2 milliarder yuan, og markedsstørrelsen forventes at stige til 335,3 milliarder yuan i 2028.

-Akonsiderer indsigtsanalyse: Rapporten analyserer de grundlæggende egenskaber for forbrugere, købsadfærd og forbrugerpræferencer gennem forskning i undersøgelsen af ​​1526 tørrede frugthonning cricketforbrugere.Rapportdata viser, at kvinder og mellemliggende unge forbrugere er de centrale forbrugergrupper. Udseende, har større muligheder for uafhængige emballageprodukter, og tørre og tørre honningcrickets er mere elsket af forbrugerne. af anbefaling.

-Markedsudviklingstrendanalyse: Forbruget af sundhedsforbruget fremmer den hurtige udvikling af den tørrede frugt honning -honey -industri, og innovative produkter fører den nye efterspørgsel efter forbrug.Med forbedring af kinesiske beboernes forbrugsniveau er forbrugernes forbrugsudgifter også steget.Under tendensen med sundhedsforbrug forventes produkter, der kan have både smag og sundhed og imødekomme de forskellige behov hos forbrugerne, at blive hovedstrømmen i industrien.

Rapport i alt: s

Følgende er indholdet af rapportfestivalen